Werkervaring


Krantenbezorger

2013-2014

Vakkenvuller

2014-2016

Assistent bakkerij

2017-2020

Greenhouse Group

2017-2018

JouwWeb

2019-heden


Krantenbezorger De Traverse

Je moet natuurlijk altijd ergens beginnen met werken! Vandaar dat ik er al vroeg voor had gekozen om een klein bijbaantje te nemen. Kranten bezorgen is een bekend fenomeen waar veel jongeren mee beginnen. Het geeft je een goede werkethiek voor de toekomst. Het was dan ook een leerzaam proces. Een soort gevoel van verantwoordelijkheid ontstond waarbij je op tijd je werk voor elkaar moet krijgen.  Achteraf was het eerste bijbaantje een goede opzet voor de jaren erna. Niet dat het erg veel toevoegt aan mijn curriculum vitae, maar het is toch goed om te vermelden. Geld bijverdienen om wat extra's te kopen is iets dat ik iedereen kan aanraden. Vooral voor later is het van belang dat je ervaring hebt met een verantwoordelijkheidsgevoel. Bijbaantjes zijn daarvoor een goede opzet om zo al wat kennis te maken het werkleven. Kranten bezorgen was achteraf een goed begin!


Vakkenvuller C1000/Jumbo

Het bezorgen van kranten werd ingeruild voor een ander bijbaantje. Veel van mijn leeftijdsgenoten toentertijd gingen vakkenvullen. Vandaar dat ik hier ook naar ben gaan kijken. Hierbij begon ik bij de C1000. Na een jaar werd dit overgenomen door de Jumbo. Over werkzaamheden van een vakkenvuller is in principe niet erg veel te zeggen. Een normale dag begint met het indelen van de vakkenvullers bij een specifieke rij. Hierna begin je met het verzamelen van de producten. Dan kan het vakkenvullen beginnen. Dit neemt normaliter 2 á 3 uur in beslag. Het vakkenvullen sluit af met het spiegelen, oftewel het rechtzetten van de producten zodat het verzorgt oogt voor de klant. Tussendoor zijn er logischerwijs ook schoonmaak-taken die uitgevoerd dienen te worden. Ook hier is het de vraag of het erg veel toevoegt voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Toch kijk ik op een goede manier terug op mijn twee jaar tijd bij de C1000 en de Jumbo. Beide gevestigd in Stiphout. 


Assistent bakkerij Van Duynhoven

Tot januari 2020 heb ik iedere zaterdag bij bakkerij Van Duynhoven in Stiphout gewerkt. Dit deed ik dan ook met enorm veel plezier! Ik moet toegeven dat de werktijden in het begin enorm wennen waren. Gelukkig was dit na verloop van tijd niet meer zo lastig.  Ik wilde tijdens mijn studie en daarbij behorende stages wel een bijbaantje hebben, maar niet een waar ik meerdere dagen per week moest werken. Focussen op mijn opleiding ging namelijk voor. Daarom is het helpen bij de bakkerij voor een dag in de week perfect. In mijn drie jaar tijd bij de bakker heb ik veel kneepjes van het vak geleerd. Zo was ik iedere zaterdagochtend druk bezig met het bakken van brood, schoonmaken van de machines, maken van vlaaien etc. Het sluit in geen enkele vorm aan bij mijn opleiding, maar toch was het een leuke bezigheid. Het was ook een enorm gezellig team om mee te werken. Dit maakt het vroege opstaan toch een stuk aangenamer dan ik voorafgaand voor ogen had. 


Stagiair Greenhouse Group

In het derde jaar van mijn opleiding heb ik een meewerkstage gevolgd voor het online marketingbureau Greenhouse Group. Dit kantoor is gevestigd in Eindhoven en groeit enorm snel qua aantal werknemers en klanten. Gedurende mijn stage daar heb ik voor veel klanten gewerkt zoals Mars en Volkswagen. Hierbij ben ik in aanraking gekomen met programma's zoals Facebook Business Manager, Google Ads, Plista en Hotjar. Vanuit mijn opleiding had ik hier wel al enige kennis van. Het fulltime meewerken in dit bedrijf heeft me veel kennis opgebracht over online marketing. Uiteindelijk heb ik een adviesrapport uitgebracht waarmee ik met een 7,5 van zowel het bedrijf als voor school ben beoordeeld. Aangezien het een meewerkstage betrof, ben ik fulltime bezig geweest met de werkzaamheden binnen het bedrijf. Deze ervaring had ik zeker niet willen missen. Ik ben ervan overtuigd dat de geleerde lessen tijdens deze stage in de toekomst relevant blijven.


Online Marketeer & Communicatie Specialist JouwWeb / Webador

Tijdens mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie - Digital Business Concepts was het de bedoeling om een onderzoek uit te voeren voor een bedrijf. Deze afstudeerstage bevatte een combinatie van meewerktaken en het uitvoeren van een onderzoek. De meewerktaken waren vooral gericht op klantencontact, online marketing, opzetten van een Instagram account en het bijwonen van KvK dagen. Het laatstgenoemde is bedoeld om mensen kennis te laten maken met het bedrijf. Het onderzoek was gefocust op de online marketing van het bedrijf en hoe dit geoptimaliseerd kon worden.      Momenteel ben ik een fulltime medewerker bij JouwWeb. Hier vervul ik de rol van Online Marketeer & Communicatie Specialist. Mijn werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van online marketing taken, beheren van social media kanalen en het leveren van support. Het ene moment help ik klanten en de andere dag zet ik marketingcampagnes op of sluit ik deals met affiliate partners om zo JouwWeb meer onder de aandacht van potentiële klanten te krijgen.