Over mij


Achtergrond

Mijn naam is Joost van den Bogaerd. Ik heb Commerciële Economie - Digital Business Concepts gestudeerd. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Tijdens mijn laatste jaar van mijn studie heb ik mijn afstudeerstage bij JouwWeb gelopen. Het bedrijf heeft een tool ontwikkeld waarmee men zelf een eigen website kan maken. Hieruit kwam het idee om een website voor mezelf te maken waarin ik mijn curriculum vitae en mijn interesses toelicht.

Zakelijk

Momenteel ben ik een fulltime medewerker bij JouwWeb. Hier vervul ik de rol van Online Marketeer & Communicatie Specialist. Mijn werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van online marketing taken, beheren van social media kanalen, proces optimalisatie en het leveren van support. Het ene moment help ik klanten en de andere dag zet ik marketingcampagnes op of sluit ik deals met affiliate partners om zo JouwWeb meer onder de aandacht van potentiële klanten te krijgen.

Persoonlijk

Naast mijn werk, speel ik graag een potje voetbal, kijk ik Formule 1 en gaat er geen dag voorbij dat ik geen gebruik maakt van Spotify. Al van kinds af aan speel ik met veel plezier bij Stiphout Vooruit. Een voetbalclub in Helmond. Verder merkte ik al vroeg dat ik veel interesse had in zaken die te maken hebben met social media en online marketing. Tot slot lees ik graag een goed boek, waarbij mijn voorkeur uit gaat naar succesverhalen van opkomende bedrijven. 


Interesses

Social media

Lezen

Online marketing

Muziek